+382 (0) 67 247 394
tkeminent@gmail.com

Treneri

Javier De Castro (head coach)

Iz Barselone, Španija. Svoju karijeru je izgradio u mnogim teniskim akademijama: Nick Bollettieri (IMG) Tennis Academy (USA), Guillermo Vílas Tennis Academy (Mallorca, Spain), Irish tennis federation, (Dublin Ireland). Trenirao je sledeće ATP I WTA igrače: Carlos Moya (bivši ATP #1), Marcel Granollers (#19 ATP singl, #4 ATP dubl), Yaroslava Shevedova (#25 WTA singl).

Ljubomir Celebic

Iz Podgorice, Crna Gora. Najbolji rang u karijeri #437 ATP singl. Osvajač dva “Futures” turnira u singlu. Član Davis Cup reprezentacije od 2010. godine sa sledećom statistikom; singl (21-9), dubl (12-3). Učestvovao je na “Challenger” turnirima 50k+ u Bergamo, Italy and Prague, Czech Republic. Svoju profesionalnu karijeru izgradio je u Mongodi Tennis Academy (Bergamo, Italy), Tipsarevic Tennis Academy (Belgrade, Serbia) and Eminent Tennis Academy (Podgorica, Montenegro), gdje je odlučio da krene svoju trenersku karijeru i da podijeli svoje profesionalno znanje i iskustvo.

Igor Saveljic

Iz Podgorice, Crna Gora. Najbolji rang u karijeri je #1340 ATP singl i #1180 ATP dubl. Diplomirao je na univerzitetu North Carolina State University, gdje je dobio tenisku stipendiju i igrao u vrhu postave u singlu i u dublu. Najbolji rang u ITA college D1 je #70 u singlu i #15 u dublu. Učestvovao je na “Challenger” turnirima 50k+ u Cary, North Carolina.

Marko Jevremović

Iz Beograda, Srbija. Trener snage i kondicije sa 13. godina radnog iskustva. Sertifikovan od strane najboljih svetskih organizacija za edukaciju trenera (FISAF, CFSC, EXOS, Barca Innovation hub, Precision Nutrition, FMS). Učesnik u brojnim konferencijama u oblasti treninga širom Evrope i regiona. Rad sa profesionalnim sportistima na reprezentativnom nivou.

Nikola Mijović

Iz Podgorice, Crna Gora. Trener sa 3. godine radnog iskustva. Serifikovan od strane nacionalne američke asocijacije za snagu i kondiciju NSCA